Atomizorul Kayfun – Intretinere si Setarea Acestuia

La momentul curent, atomizorul reconstruibil Kayfun facut de catre SvoeMesto este pe departe unul dintre cele mai de succes atomizoare din industria vaping-ului.

atomizor kayfun

Atomizorul Kayfun Lite

O mare parte din popularitatea Kayfun-ului provine din perfomantele remarcabile si durabilitatea acestuia. Desi nu este necesar mult efort pentru a pastra un Kayfun in cea mai buna stare, recomand intretinerea acestuia prin curatire la intervale nu prea departate de timp (o saptamana, doua maxim).

Una dintre partile mai putin stiute din intretinerea unui Kayfun este inlocuirea izolatorilor dupa ce acestea au prins prea multa uzura. Izolatorii sunt mici bucati de delrin rezistent la caldura care sunt folositi pentru operarea in siguranta a Kayfun-ului.

Mai jos avem un tutorial video despre cum se dezasambleaza complet un Kayfun lite, cum se inlocuiesc acesti izolatori si cum se face un build now folosind un micro-coil si vata pentru fitil. Procesul demonstrat in acest video se aplica si la Kayfun Lite Plus, 3.1 si versiunea 2.1 a atomizorului. Deci, indiferent de ce Kayfun folosesti, informatiile din video vor servi ca un ghid de mentenanta pentru a-ti mentine Kayfun-ul la parametrii optimi.

Recomandam folosirea acestuia impreuna cu un mod mecanic, precum este si modul Nemesis.

Atomizorul Kayfun – Intretinere si Setarea Acestuia
4.82 (96.47%) 17 votes

10 comments for “Atomizorul Kayfun – Intretinere si Setarea Acestuia

 1. Sorin Necsescu
  April 30, 2014 at 20:15

  Am si eu un Kayfun de 1 an, este genial acest atomizor. Nu ma mai intereseaza altceva. Il construiesc repede cu vata, perfomantele sunt peste orice, mi-am gasit sweetspot-ul!

  Merci de video!

  • Dan Georgescu
   July 19, 2014 at 07:17

   …salut fratioare…spune-mi si mie te rog cum ai scapat….sau ce trebuie sa-i fac sa nu mai curga prin orificiul de unde-si trage aer.Cu stima Dan Georgescu

   • admin
    July 21, 2014 at 11:22

    Probabil ca nu-i bagi vata destula inauntru. Ai grija ca vata sa fie indeajuns de multa si sa vina fix deasupra orificiilor pe unde isi trage aer in clopot.

   • Dan Georgescu
    July 22, 2014 at 01:27

    …multumesc fratioare…dca mi-ai raspuns la o intrebare…acum sunt nesimtit si te mai intreb si altele…..spune-mi si mie ce kantal folosesi (de cati mm)….cate bucle….si pe ce diametru….Cu la fel de multa stima…Dan Georgescu.

   • admin
    July 25, 2014 at 14:10

    Kanthal de 0.3, 6 bucle pe o mini surubelnita (diametru cam de 1.5mm). Si da de rupe 🙂

   • Dan Georgescu
    July 26, 2014 at 01:33

    …multumesc….voi incerca..vapori densi iti doresc…

 2. Zeng
  June 18, 2015 at 13:35

  Salut am si eu o intrebare dece modul meu de 20w face mai multi vapori decat cel de 50w folosit la ceiasi volti si wati tin sa mentionez ca sut de la aceiasi marca istick eleaf ms mult.

  • admin
   June 19, 2015 at 15:32

   Exista o posibilitate de contact imperfect in cazul modului de 50W. De asemenea conteaza si puterea la care este setat. De cand aveti modul de 50W si de cand il aveti pe cel de 20W?

 3. Andrei
  July 4, 2015 at 22:08

  Salut, e careva pe aici artist in service al atomizoarelor? Imi vine sa dau de pamant cu un kayfun 4 clona, poate ma ajuta cineva cu dilema ce o am, imi curge de zici ca e cetarna prin orificile de aer, am bagat si vata, am si strans tot, nu e pe la oringuri, nu stiu ce sa ii mai fac si mai ales cand ii deschid tank-ul sa il alimentez, efectiv curge prin orificile de aer, multumesc pentru atentie si va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati.

  • admin
   July 9, 2015 at 11:13

   Are si surub separat de alimentare pe baza? Cand il desfaci pentru a-l alimenta asigura-te ca tii degetul pe gaura de aer ca sa nu se creeze presiune inauntru daca il desfaci cu totul pentru alimentare. Daca nu, foloseste surubul de pe baza pentru a-l alimenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *