Care este cea mai bună țigară electronică?

V-ați săturat să pufăiți fum de tutun? V-ați săturat să mirosiți ca o scrumieră? Atunci țigările electronice ar putea fi o bună modalitate de abordare. Dar având în vedere că această tehnologie de insuflare a nicotinei este atât de nouă, cu noi branduri ce apar aproape în fiecare săptămână, alegerea celei mai bune țigări electronice necesită ore de căutare, întrebări pe forumuri, și vizionarea recenziilor de pe YouTube – și chiar și atunci puteți fi derutat.

Cine are timp pentru fleacurile astea? Din fericire, noi facem – și am făcut toată treaba pentru tine.

Aici sunt cele mai bune țigări de pe piață, de unica folosință sau modele pro-level.

Cele mai bune țigări electronice

tigara-clasica-vs-tigara-electronica

Tigara de unica folosinta vs Tigara Clasica

Necostisitoare și disponibile pe scară largă la benzinărie, farmacie sau la un magazin aproape de dvs., țigările de unică folosință sunt cea mai bună cale de a încerca ”vaparea” fără a cheltui prea mulți bani (și una foarte proastă în acelasi timp). De asemenea, țigările de unică folosință sunt adesea concepute pentru a arăta ca o țigară normală, ceea ce poate face tranziția mai puțin ciudată.

Dezavantajul țigărilor de unică folosință este că folosindu-le ca pe singurele e-țigări, vă va costa la fel de mult ca fumatul, sunteți limitat la aceleași arome ca și țigările (”tutun” și ”mentol”) și nu le puteți încărca sau reumple cu mai mult e-lichid (acel element care creează vaporii și conține nicotină). Problema este ca majoritatea sunt chinezării infecte și nu recomandăm să încercați așa ceva..

Dar pentru cei care abia intră în lumea țigărilor electronice – sau pur și simplu vor să încerce altceva – iată care sunt cele mai convenabile achiziții.

BluCig – țigara electronica foarte folosită în America

tigara-BluCigPoate cea mai cunoscută țigară electronica de unică folosință, datorită disponibilității sale de neegalat și lansării timpurii pe piață, e-țigările BluCig au o aromă grozavă datorită e-lichidului fabricat în SUA de Johnson Creek, un renumit producator de e-lichide.

BluCig creează de asemenea, o mare cantitate de vapori.

E bine de știut faptul că, deși BluCig oferă kituri de e-țigări reîncărcabile, ele nu sunt de cea mai bună calitate și pot fi destul de costisitoare, așa că nu mai pierdeți timp și bani – după cum veți vedea mai jos, există multe opțiuni mai bune.

 


Njoy – foarte asemănătoare cu țigările clasice

tigara-electronica-NjoyUn alt brand ușor de găsit, Njoy are reputația de a avea cea mai apropiată asemnănare cu țigara de pe piață. Aroma e-lichidului este aproape la fel de apropiată de cea a unui țigări ”adevărate”, iar vârful moale și design-ul reproduc senzația și aspectul unui fum de tutun, mai mult decât oricare altă e-țigară.

Njoy creează o serie de modele diferite de e-țigări de unică folosință, dar recomandăm Njoy King pentru o experiență completă.


 

V2

Considerat unul din cele mai bune branduri de țigări electronice, V2 este cunoscut pentru kiturile sale reîncărcabile de înaltă calitate. Dar țigările electronice de unică folosință nu sunt cel mai bun lucru. E-țigările V2 vin cu arome de ”tutun intens” și ”mentol răcoritor”, iar dvs puteți alege între varietățile cu 200 și 500 de pufuri.

V2 vinde de asemenea, e-țigări sub marca Zig Zag, despre care unii din voi ați auzi probabil de la…”prietenii” fumători de marijuana.


Red Dragon

Mai puțin cunoscută decât celelalte mărci, e-țigările Red Dragon ar putea fi cele mai bune de pe piață. Sunt de dimensiuni reduse, dar produc cei mai mulți vapori pe care îi puteți găsi la o e-țigară de unică folosință. Și vin cu o gamă largă de arome, inclusiv tutun, ”Marbello”, tutun light, mentol, cireșe și vanilie. Din cauza distribuției mici de Red Dragon, va trebui probabil să îl achiziționați de pe internet. Cu toate acestea, calitatea face să merite achiziția.


Cele mai bune kituri de reîncărcare pentru începători

Următorul salt în materie de vapare îl reprezintă e-țigările reîncărcabile, care pot fi folosite luni de zile (cel puțin) până la următoarea înlocuire a componentelor. E-țigările reîncărcabile pot fi de asemenea, reumplute cu orice e-lichid doriți (și există nenumărate variante de unde puteți alege). Și deși veți cheltui un pic mai mult la început, veți economisi sute de dolari pe termen lung, dacă treceți de la țigări din tutun la e-țigări reîncărcabile. Aceste e-țigări sunt deseori oferite în kituri pentru începători, care includ bateria, încărcătorul și fie cartomizoare, clearomizoare sau rezervoare (elementele care rețin e-lichidul și îl încălzesc în vapori). O altă latură bună a acestora este faptul că puteți folosi multe tipuri diferite de rezervoare și cartomizoare sau clearomizoare cu aceeași baterie, făcând posibilă obținerea experienței de vapare dorită.


V2

tigara-electronica-rechargeable-V2-rechargables

țigară electronică V2

După cum s-a menționat anterior, reîncărcabilele V2 sunt cele mai bune din categoria țigărilor electronice mici si proaste.

Acestea furnizează o cantitate bună de vapori și oferă arome de calitate în cartușele lor. Kitul pentru începători în valoare de 60 de dolari vă oferă două baterii, un încărcător și 10 cartușe preumplute cu aroma și nivelul de nicotină alese de dvs.

Dacă doriți să păstrați aspectul țigării, aceasta este o metodă bună. În caz contrar, există alternative mult mai bune.


Kanger eVod

țigară electronica Kanger Evod

țigară electronica Kanger Evod

Una dintre cele mai bine cotate țigări electronice de pe piață, setul Kanger eVod vine cu două baterii eVod (disponibile într-un curcubeu de culori), două clearomizoare eVod și cinci pachete de capete de atomizor Kanger Protank (chestia care încălzește e-lichidul, care trebuie înlocuit atât de des). Vine de asemenea, cu încărcătorul și manualul cu instrucțiuni de asamblare.

Singurul lucru pe care va trebui să îl cumpărați este e-lichidul (derulați în partea de jos pentru mai multe informații despre acest lucru). Pe scurt: acesta este un set pe care îl recomandăm pentru începători.


Joyetech eGo Twist

tigara-electronica-Joyetech-eGo-Twist

țigara electronică Joyetech eGo Twist

Categoric una din cele mai populare țigări electronica de pe piață, dispozitivele Joyetech eGo au devenit sinonime cu bateriile de mărime medie ale e-țigărilor (mai mari decât cele tip bastonaș, precum V2, dar mai mici decât modurile, despre care discutăm mai jos) datorită stilului de filetare folosit pentru a conecta rezervorul sau clearomizorul la baterie, lucru care a devenit un standard al industriei.

Din acest motiv, bateriile ”eGo” se pot găsi aproape oriunde, și pot varia în materie de preț și calitate. Setul pozat aici include o țigară electronică completă formata din baterie (cu tensiune variabilă pentru personalizarea vapării) și un clearomizor Vision CE4+.


Innokin iTaste VV v3.0

tigara-electronica-itaste-vv-v3-save

tigară electronică iTaste VV

O alegere frecvent întâlnită printre vaperi, iTaste VV v3.0 se plasează chiar în mijloc, între e-țigările de tip eGo și cele mai avansate  dispozitive tip mod.

VV încorporează o mulțime de specificații, inclusiv un microprocesor care vă permite să reglați atât tensiunea cât și puterea, un metru Ohm, o protecție de scurt-circuit și o structură de reîncărcare directă care vă permite să încărcați și să vapați în același timp.

Notă: Va trebui să luați un rezervor sau un clearomizor și lichid pentru a folosi această țigară electronica, așa că așteptați-vă să plătiți încă 20 de dolari pe lângă cei 35 de dolari pentru baterie.


Cele mai bune mod-uri de țigări electronice și PV-uri

Regii lumii țigărilor electronice, mod-urile (cunoscute și ca vaporizatoare personale sau ”PV”-uri) duc vaparea la un cu totul alt nivel. Sunt de regulă mai scumpe decât alte tipuri de e-țigări, dar oferă baterii cu durată mai lungă de viață (zile, nu ore), niveluri ridicate de personalizare și foarte multe stiluri.

Dacă nu ați mai folosit o țigară electronică până acum, nu aveți motive să săriți direct la mod-uri – mai bine găsiți ce vă place înaite de a face acest salt. De asemenea, mod-urile sunt în general mari ca dimensiune, ceea ce le face mai puțin portabile decât dispozitivele eGo, V2 sau Kanger, enumerate mai sus.

Ar trebui de asemenea, să menționăm că există un întreg univers de mod-uri care sunt foarte bune, dar nu le-am introdus aici deoarece sunt prea multe de enumerat. Dar, cel puțin, acest lucru ar trebui să vă ofere o idee legată de ceea ce este disponibil.


Vamo V5

Mod țigară electronică Vamo

Mod țigară electronică Vamo

Un mod de țigară electronica popular și ieftin, Vamo V5 combină cele mai bune caracteristici ale modelelor Vamo anterioare, cu câteva îmbunătățiri proprii distincte.

Acesta dispune de tensiune și putere variabile pentru un reglaj fin al experienței de vapare cu ajutorul unui ecran OLED care vă arată configurația. Conexiunea rezervorului a fost reproiectată pentru o atașare ușoară, și un arc mai bun a fost adăugat pentru a îmbunătăți conectivitatea bateriei. Vamo vă permite de asemenea, să adăugați sau să înlăturați secțiunea inferioară a tubului, astfel încât să îl puteți face un pic mai mic pentru o portabilitate mai ușoară.

Vamo necesită baterii separate, și va funcționa fie cu o baterie 18650, fie cu una mai mică de 18350.


Provape ProVari v2.5

mod-electronic-Provape-ProVari-v2

ProVari 2.5

ProVari este unul din cele mai durabile și de încredere mod-uri de pe piață – și se află pe piață de foarte mult timp. V2.5 ProVari vine încărcat cu tensiune variabilă (de la 2.9V la 6V), monitor de baterie și protecție la descărcare, Accuset care setează în mod automat dispozitivul la puterea ideală, și o garanție de 1 an.

Kitul pentru începători include ProVari, două baterii, un încărcător și un Kanger ProTank 2. Aveți nevoie doar de e-lichid.


Innokin iTaste MVP 2.0

tigara-electronica-Innokin-iTaste-MVP-2

țigara electronică Innokin iTaste MVP

Unul din cele mai grozave mod-uri de pe piață, iTaste MVP 2.0 este mai mult decât o țigară electronică. Acesta include un port USB, permițându-vă să îl folosiți ca un acumulator de rezervă pentru a încărca alte e-țigări, smartphone-ul dvs. sau alte gadget-uri.

În ceea ce privește componentele, include tensiune și putere variabile, o baterie încorporată care durează zile întregi, două tipuri de filetare comună pentru a atașa clearomizorul sau rezervorul preferat, un ecran cu led, un cablu USB cu încărcare directă și chiar un “inel de frumusețe”, care face ca întreaga ta configuratie să arate bine.


Grand Vapor Sentinel v4

mod țigară electronică Grand Vapor Sentinel

mod țigară electronică Grand Vapor Sentinel

Sentinel de la Grand Vapor este simbolul unui mod și un favorit actual printre entuziaștii vapării. (Mai ales dacă vă plac obiectele strălucitoare). Sentinel conține componente prelucrate din aluminiu și alamă care fac acest mod să iasă în evidență.

Întregul dispozitiv este telescopic, ceea ce face posibilă utilizarea unei varietăți de dimensiuni de baterii, de la baterii mici de 18350 la baterii imense de 18650.

Conține de asemenea, vârfuri acoperite cu argint pentru conectivitatea maximă a bateriei, și un buton reglabil în partea de jos pentru a regla vaparea.

Și da, va trebui să procurați propriul rezervor/clearomizor, propriile baterii și e-lichide înainte de a folosi această frumusețe – dar până ajungeți la acest nivel, ar trebui să aveți deja cele menționate anterior.


Informații suplimentare despre cea mai bună țigară electronica

Prin urmare, care este ”cea mai bună” țigară electronică? Cea care funcționează și cea care vă face plăcere să o folosiți, indiferent dacă este de unică folosință sau un mod foarte rezistent.

Dacă este posibil, testați câteva modele diferite și vedeți care se potrivește stilului dvs. de viață și ce rezultate căutați în urma vapării. Cea care vă place cel mai mult este cea mai bună.

De asemenea, rețineți că seturile și prețurile enumerate mai sus, sunt în principiu pe placul dvs. Dacă sunteți în căutarea celei mai bune oferte, încercați FastTech, care este un furnizor mai puțin costisitor, dar transportul durează destul de mult deoarece, distribuitorii se află în China.

Alternativa pentru calitate maximă certificată este un atomizor DIY Kayfun combinat cu un mod Nemesis, ambele se găsesc la vânzare pe magazinul VapeMania.

Cât despre e-lichid, Atmos Lab este preferatul adoratorilor de țigări electronice, datorită produselor de înaltă calitate, prețurilor mici și gamei largi de arome.

Care este cea mai bună țigară electronică?
4.6 (92%) 20 votes

8 comments for “Care este cea mai bună țigară electronică?

 1. Marcel
  June 11, 2014 at 12:01

  multumesc foarte mult pentru ghid, cautam de mult sa vad asa ceva scris in limba romana, din care sa mai inteleg si eu una alta despre diversele tigari electronice de pe piata sau din afara.. mi-as lua un nemesis cu un kayfun, dar mi-e frica sa nu-mi prind urechile, fiind la inceput.

 2. Floriana Dumitrascu
  June 11, 2014 at 12:08

  Majoritatea modelelor din lista sunt de rahat. O tigara electronica buna este modelul eGo combinat cu orice clearomizor mai de doamne-ajuta sau daca nu modul mecanic.

  Am un Nemesis cu Kayfun de jumatate de an si nu vreau sa-l mai schimb, din zecile de modele pe care le-am incercat, chiar nu am gasit ceva sa fie mai ok de atat!

 3. Cristina
  September 5, 2014 at 19:26

  Buna! Bunica mea in varsta de 74 de ani a fumat aproape toata viata ei,dar datorita varstei au inceput probleme de sanatate si implicit nevoia de a se lasa de fumat.Singura modalitate prin care a putut reusi sa renunte la tigari a fost cu ajutorul unei tigari electronice.Recomand tuturor fumatorilor ce doresc sa renunte la acest viciu nociv sa inceapa prin schimbarea tigarilor clasice cu cele electronice pentru a le putea fi mai usor. Eu i-am cumparat bunicii mele tigara de pe site-ul xxxx si sunt foarte multumita de produsele lor,iar preturile sunt accesibile.

 4. Tigare Electronica
  September 9, 2014 at 15:19

  De ajutor pentru cei ce vor sa ia decizii in legatura cu achizitionarea unui astfel de dispozitiv. Propun si un test prin care sa reiasa care dintre cele prezentate este cea mai potrivita.

 5. aurelian
  October 27, 2014 at 12:15

  itaste mvp 2.0 si protank 3 sunt preferatele mele de itaste mvp ce sa zic are tot ceti trebuie putere reglaj citeste rezistentele,protancul il fac single coil cu vata aroma abur nota 10 cantitate 2,5 pt.mine un mod excelent

 6. Ionut
  February 3, 2015 at 03:35

  Salutare eu am fumat 18 ani cate 2 pachete pe zi.Tin sa precizez ca sunt stabilit la Londra si fumatul ma costa o avere pana am descoperit tigara electronica. Am tot incercat diverse kituri si m-am oprit la innokin itaste mvp 2.0 cu aspire nautilus tank de 5 ml. Este cel mai bun cred eu dintre toate si in aceasta combinatie (innokin cu aspire nautilus ) este mai mult decat perfecta. Le recomand!!!PRO TIGARA ELECTRONICA

 7. Eduard Stinga
  June 26, 2015 at 16:16

  Foarte util articolul.Kanger eVod sunt preferatele mele, dar as fi dispus sa mai incerc cateva din modelele enumerate.

 8. Dani93
  September 19, 2015 at 01:10

  timp de 3 luni am folosit o tigara eVod, dar am zis sa incerc ceva mai bun… asa ca mi-am luat: iJust2 … o recomand, dar incercati cu grija… rupe plamanii 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *