Cine Livrează Ieftin Lichidul pentru Țigara Electronică?

lichidul de tigara electronica

Poster Anti-Fumat

Câteva cuvinte despre PV (personal vaporizer)

Ţigara electronică este un produs neinflamabil, fără foc, fără flacăra, tutun, gudron, fără monoxid de carbon şi alte sute de substanţe cancerigene, neavând mirosul neplăcut al ţigărilor tradiţionale (denumite şi analoage în lumea celor care vapeaza) care fuctioneaza prin vaporizarea e-lichidului.

 Fumatul de ţigară electronică oferă fumătorilor bucuria libertatea de a fuma pretutindeni. Fumătorii vor primi nicotină însă nu şi celelalte sute de substanţe dăunătoare existente în fumul de ţigară. Este de asemenea o modalitate eficientă de a te lasă de fumat.

Cum este să te lași de țigări?

Trebuie doar să vrei să încerci. Pentru a te lasă de fumat poţi începe cu un lichid cu o concentraţie mai mare de nicotină, reducând treptat şi ajungând la lichidul cu concentraţie 0. Nu trebuie să renunţi la acel obicei care îţi place şi la care e cel mai greu de renunţat.

 Unul din motivele pentru care începi să abureşti este şi preţul lunar pentru consumabile care va fi mult mai mic decât pachetele cumpărate într-o luna (fapt trist dar adevarat: majoritatea romanilor trec la țigara electronica din cauza banilor și nu din cauza riscurilor pe care și le asuma fumand țigarile clasice). Ţigară electronică este compusă dintr-o baterie, un atomizor ce transformă lichidul cu nicotină în vapori şi un cartuş, ce conţine lichid.

 Cu ţigară electronică, fumatul va fi la fel că în cazul unei ţigări obişnuite, cu deosebirea că în loc de fumul nociv rezultat în urmă arderii la o ţigară obişnuită, această emite aburi încărcaţi cu nicotină. Utilizatorul inspiră acest abur exact că de la o ţigară obişnuită. Concentraţia de nicotină şi aromă acesteia sunt date de lichidul folosit la încărcarea cartuselor.

Astfel nicotină va ajunge în 7-10 secunde la plămâni, şi în afară faptului că obiectul nu emite substanţe nocive, vi se va părea că fumaţi o ţigară obişnuită.

De unde sa-mi comand?

Spre deosebire de pachetul de ţigări obişnuite după care mergem la alimentară de la colţ, cumpăratul lichidului şi a ţigărilor electronice sau oricare componentă a acestora este mult mai facil. Folosindu-ne de internet putem stă comfortabil la biroul nostru şi odată ce ştim comerciantul de la care dorim să cumpărăm plasarea comenzii de lichid pentru țigara electronica durează maxim câteva minute. Dacă veţi achiziţiona pentru prima oară de la acel comerciant este foarte probabil să fiţi nevoiţi să va faceţi un cont, iar dacă deja aţi cumpărat va fi cu atât mai simplu pentru că deja va puteţi salva preferinţele. În caz că încă nu aţi auzit de noi, va recomandăm cu toată căldură magazinul VapeMania. Orice nedumerire aţi avea, daţi-ne un comment sau un email în cadrul site-ului şi noi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Majoritatea comercianţilor importă aceleaşi branduri aşa că felul în care alegem comerciantul depinde de valoarea comercială adăugată pe care o atribuie a produselor, taxa pe transport şi seriozitatea acestuia. Asteptăm parerea Dvs cu privire la magazinul nostru chiar in comentarii!

Costul de transport / livrare al lichidelor

Dar cum majoritatea vând lichidurile cam la acelaşi preţ pentru a fi competitivi pe piaţă, iar pe noi ne interesează cel mai mult preţul, atunci ne uităm la taxa de transport. Şi aici majoritatea folosesc aceleaşi firme de curierat pe care le ştim cu toţii, pe care cred că mulţi dintre noi le-au folosit la un moment dat. Acum depinde de contractual comerciantului cu firma de curierat şi volumul comenzilor pe care le are, dacă obţine un anumit discount la transport, discount pe care îl veţi resimţi şi dumneavoastră. VapeMania oferă livrare la preţul de 5 lei în Bucureşti şi 13 lei oriunde în ţară, la maxim 24 de ore de la plasarea comenzii.

Din cauza faptului că piaţă nu este dominată de un anumit comerciant şi nu există un monopol, volumul coletelor transportate este asemănător, în aşa fel încât diferenţa de la un comerciant la altul în ceea ce priveşte taxa pe transport este neglijabilă, ţinând cont de faptul că economism deja renunţând la pachetul classic de ţigări şi nu numai, dar este şi mai comfortabil deoarece efortul este mult mai mic, nemaifiind nevoie să umblăm noi ci doar să aşteptăm curierul.

Lasă-te de fumat, e foarte simplu!

Nu vom insista sa te apuci de țigara electronică, dar vom insista sa analizezi mai bine imaginea de sub acest text, sperăm ca-ți va imprima acelasi sentiment in suflet. Iti recomandăm de asemenea și articolul lui Florin Roșoga “Cum sa te lași de fumat” precum și articolul nostru propriu “Ce contine lichidul de țigara electronică”.

Campanie Anti-Fumat

Campanie Anti-Fumat

Cine Livrează Ieftin Lichidul pentru Țigara Electronică?
3.57 (71.43%) 7 votes

4 comments for “Cine Livrează Ieftin Lichidul pentru Țigara Electronică?

 1. flaviu
  November 25, 2013 at 22:26

  am si io o intrebare…vreau sa imi comand, dar nu am prea avut experiente placute pana acum cu curerii de la noi. Se trec ca si pachete speciale sa nu se sparga sau sa pateasca ceva?

  • admin
   February 20, 2014 at 11:22

   Da Flaviu, nu este nici o problema. Singurele recipiente care se pot sparge sunt sticlutele cu arome concentrate de la Atmos Lab, dar le impachetam cum trebuie ca sa nu avem surprize.

   • flaviu
    March 17, 2014 at 15:46

    miam luat atmos lab de la voi si sunt belea, multumesc frumos de sugestie!

   • Ciresica
    April 11, 2014 at 10:27

    Si eu mi-am luat niste atmos, credeam ca e greu sa-ti faci lichidul dar se pare ca e foarte usor si chiar a iesit interesant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *