Descoperire Șocantă În Urma Testării Vaporilor de Țigări Electronice!!!

Autoritățile din domeniul sănătății publice, susțin în permanență că pur și simplu nu există suficiente date științifice pentru a fi siguri că țigările electronice reprezintă o alternativă sigură la tutun. Dar adevărul e că sunt efectuate cercetări în fiecare lună, avem studii noi care indică adevărul. Cel mai recent studiu care a ajuns rapid în centrul atenției,  pune la punct criticii și șochează autoritățile din domeniul sănătății publice, cu dovezi incontestabile legate de faptul că vapatul este sigur și eficient, descoperire facută în urma testării științifice a vaporilor expirați.

http://www.lichidtigaraelectronica.ro/wp-content/uploads/2015/07/teste-tigara-electronica.jpg

Cercaratorii au descoperit adevarul despre tigarile electronice

Noul studiu (vedeți, chiar dau și sursa, nu ca aștia de aici) a fost publicat în ”Regulatory Toxicology and Pharmacology” și a arată exact ce se ascunde în vaporii e-țigărilor, în comparație cu conținutul fumului de țigară. Cercetătorii au efectuat teste pe trei arome ale e-țigărilor Blu și pe două arome ale SKYCigs. Au testat, de asemenea, țigările Marlboro Gold și Lambert & Butler. În cele din urmă, au testat aerul obișnuit din cameră, ca punct de referință în compararea rezultatelor.

Cercetătorii au studiat în mod special 8 toxine: monoxid de carbon, carbonili, fenoli, volatile, metale, nitrozamine specifice tutunului, aminele aromatice policiclice, și hidrocarburi aromatice policiclice. Faptul că fumul de țigară era plin de chimicale toxice nu a fost o surpriză. Dar, cercetăorii au fost șocați să vadă că toxinele din vaporii țigărilor electronice erau destul de asemănătoare cu cele normale, din aerul din cameră. De fapt, nu a existat nicio creștere majoră în toxine, între aerul normal și vaporii e-țigărilor.

În loc de toxine fatale, vaporii țigărilor electronice conțineau propilen glicol, apă, și ușoare urme de arome si aditivi de nicotină. Pentru a înregistra orice grad de toxicitate, cercetătorii au folosit 99 de pufuri de e-țigară pentru a obține chiar și cea mai mică măsură de 0,18 miligrame de HPHC. Pentru a pune în perspectivă, un singur puf de Marlboro Gold măsura 30,6 miligrame. Comparând pufurile, țigările aveau de 2000 de ori mai multe toxine decât țigările electronice.

Acest studiu arată clar faptul că țigările electronice sunt o alternativă mult mai bună pentru fumatori. Acum este dovedit științific că au proprietăți de reducere a noxelor și nicio autoritate legală  nu poate susține că vapatul în spații publice este dăunător, dacă se uită peste aceste rapoarte de laborator.

Data viitoare când auzi pe cineva plângându-se că vapatul în spațiul public este periculos, arată-i acest studiu. Știința este cea mai bună armă pentru a închide gura criticilor și pentru a răspândi adevărul despre toate beneficiile incredibile ale vapatului.

Dacă doriți să încercați lichide “safe to vape” vă recomandăm gama de lichide Zeppelin Fuel de la VapeMania.

Descoperire Șocantă În Urma Testării Vaporilor de Țigări Electronice!!!
4.89 (97.78%) 63 votes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *