e-Lichid Liqua la Cel Mai Mic Pret

Lichidele pentru ţigări electronice Liqua sunt fabricate de compania Ritchy, al cărei obiectiv este de a duce vapatul la un alt nivel şi de a oferi utilizatorilor săi o experienţă nouă în materie de fumat. Lichidele Liqua sunt fabricate după standardele impuse de United States Pharmaceopeia (USP), privind calitatea şi puritatea ingredientelor folosite în componenţa e-lichidelor. Pentru baza lichidelor sunt folosite propilen glicol USP şi glicerină vegetală USP, echilibrul corect dintre acestea două făcând posibilă producerea de vapori consistenţi şi tranziţia lichidă în tot procesul de atomizare. Aromele folosite sunt arome alimentare europene importate de la cei mai profesionişti producători italieni. Deoarece nicotina este componenta cea mai dăunătoare şi cea care dă dependenţă, este folosită doar nicotina pură USP, care este liberă de toate componentele de tutun.

e-lichid Liqua

Lichid Liqua™ Original

Ingredientele excepţionale folosite sunt combinate într-un proces care urmăreşte standardele ridicate ale companiei, prin testarea SGS corespunzătoare, unde toate componentele sunt filtrate dublu şi se utilizează injectoare de unică folosinţă, implementandu-se protecţie anti-oxidare. Pentru a păstra toate aromele şi prospeţimea lichidului, acestea sunt împachetate în ambalaje de tip alimentar, care sunt umplute într-un mediu complet lipsit de praf. Sticlele cu design unic sunt sigilate cu capac de siguranţă pentru copii şi păstrează aroma până în momentul utilizării. De asemenea, datorită gurii de scurgere subţire, reîncărcarea ţigaretei electronice este foarte facilă.

În România, magazinele online specializate în comercializarea de lichide Liqua pun la dispoziţia consumatorilor sticluţe de 30 ml, care vin sigilate şi ambalate în cutii imprimate cu data expirării, aroma lichidului şi concentraţia de nicotină. Printre aromele cele mai cunoscute şi comercializate se numără:

 • Bright Tobacco
 • Traditional Tobacco
 • Cuban Cigar Tobbaco
 • American Tobacco
 • Turkish Tobacco
 • French Pipe Tobacco.

Dacă doriţi să aveţi o experienţă unică şi o aromă intensă încercaţi lichidele cu gust de fructe precum Măr, Cireşe, Căpşuni, Citrice şi Strugure sau lichidele cu arome de Mentol, Cafea, Tiramisu, Vanilie, Băuturi Energizante, Cola şi Ciocolată.

Ţigările electronice au devenit o alternativă sănătoasă a ţigărilor tradiţionale, fiind recomandate celor care doresc să renunţe la fumat sau celor care doresc să reducă din riscurile la care se supun inhalând substanţele fumului de ţigară. Lichidele pentru ţigări electronice sunt alcătuite din trei ingrediente principale: nicotină, propilen glicolul sau glicerina vegetală şi aroma.  Nicotina este ingredientul care dă dependenţă şi care este distribuită rapid în sânge. Totuşi, nicotina este eliminată în special prin cale renală, dar şi prin transpiraţie şi salivă.  Propilen glicolul este soluţia care crează fumul asemănător fumului ţigării tradiţionale. Acesta nu prezintă nici un pericol asupra organismului, fiind des folosit în preparatele alimentare. Glicerina vegetală este folosită ca şi agent de îngroşare, care produce cantitatea de vapori emisă de ţigara electronică. De multe ori se foloseşte împeună cu propilen glicolul, dar se găsesc şi lichide care folosesc doar glicerina vegetala. Aromele din lichidele pentru ţigări electronice sunt cele care dau gustul fumului inhalat, fiind disponibile diferite tipuri pentru a satisface gusturile şi pretenţiile fiecărui utilizator.

e-Lichid Liqua la Cel Mai Mic Pret
3.71 (74.29%) 7 votes

4 comments for “e-Lichid Liqua la Cel Mai Mic Pret

 1. Papai Marcel
  March 3, 2014 at 20:57

  sa stiti ca nu e asta cel mai mic pret pentru liqua, am mai vazut io un magazin cu el mai ieftin. dar eu n-as lua de la aia ca mi se pare dubios, mai bine dau cu 2-3 lei mai scump dar iau sigur ceva original si sigilat si nu ma risc

 2. Adelina Popescu
  March 19, 2014 at 11:55

  Eu Liqua imi iau doar de la Vape Mania si sunt de parere ca e foarte bun. Ma costa 35 de lei un lichid cu tot cu livrare in Bucuresti.

  • Dragos M
   March 24, 2014 at 12:13

   Mi-am luat si eu Liqua ca se pare ca au cam ramas fara Hangsen si e ok, dar parca tot mai bun este Hansen-u.

 3. Cornea Vasile
  April 11, 2014 at 10:44

  Cred ca ar trebui sa publicati si voi un articol cu promotia pe care o aveti la LiQua ca e pacat sa nu auda lumea de ea: http://bit.ly/1jxzpns

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *