Liqua Original? Asigura-te ca NU esti tras in teapa!

lichid Liqua

Prezentare Lichid Liqua

Liqua este e-lichidul produs de compania multinațională Ritchy. De ce este acest lichid atât de popular și de căutat în rândul consumatorilor? Datorită aromelor sale italiene. Aromele Liqua sunt foarte diversificate. Ele au fost concepute cu atenție de cei mai atenți și dedicați oameni din Italia. Asta face lichidul Liqua să aibă un gust cât mai aproape cel natural.

E-lichidul Liqua este fabricat din ingredinte de cea mai bună calitate: Glicerină Vegetală, Propilen Glicol, arome făcute în Italia și nicotină. Aceste ingrediente sunt conform celor mai ridicate standarde de producție, stabilite de United States Pharmacopeia. Cea mai pură formă de nicotină nu conține tutun și este protejată de orice proces de oxidare, în timpul manufacturarii.

Dată fiind populariatatea acestui produs, au apărut și falsurile. Aveți grijă ce tip de produs cumpărați!

Înainte de a vorbi unde găsește cel mai ieftin e-lichid Liqua, să trecem puțin peste lucrurile care indică un produs Liqua original. E-lichidul Liqua are câteva caracteristici personale, printre care:

 • Termenul de valabilitate este de 2 ani. Produsele false țin mai mult de 2 ani. De asemeana, data de expirare se afla pe o etichetă lipită pe cutie, nu imprimată direct.
 • Capacul sticluței va fi întodeauna alb, nu gri, nu gălbui.
 • Materialul din care este făcută sticluța Liqua este unul foarte delicat și subțire. E-lichidul Liqua fals este făcut din materiale dure care sunt greu de strâns.
 • Amabalajul este printat la o calitate foarte bună. N-o să vedeți imagini pixelate pe cutiile Liqua.
 • Tot referitor la amabalajul e-lichidului Liqua, pe cutia originală apare și o etichetă în Braile, pentru nevăzători. Este vorba de un sticker sub forma unui triunghi, în relief.

Dacă tot vorbeam de numeroasele arome pe care le are e-lichidul Liqua, printre cele mai populare arome se numără: menta, cafea, cireșe, vanilie, ciocolată, tutun turces ș.a.m.d.

Prețurile de vânzare și distribuție în România sunt asemănătoare în diferite magazine online. Cel mai ieftin e-lichid Liqua îl găsiți însă pe www.vapemania.ro. De exemplu, e-lichidul Liqua cu aromă de mentă îl găsiți la prețul de 29,97 lei, pentru 30 ml.

Tot la prețul de 29,79 lei găsiți și celelalte arome de : tutun turcesc, bright tabacco, traditional tabacco, cuban cigar tabacco, american tabacco, french pipe tabacco, cafea, măr verde, tiramisu, cireașe, căpșuni, struguri, fructe de pădure, mix de citrice, vanilie, băutură energizantă, cola, ciocolată.

Atenție! Compania Ritchy, producătoarea e-lchidului Liqua, vinde numai sticluțe de 10 și 30 ml.

E-lichidul Liqua poate conține concentrații diferite de nicotină. De exemplu, pe https://vapemania.eu/ro/33-liqua-30-ml, găsiți concentrațiile de nicotină de 24mg/ml, 18mg/ml, 12mg/ml si 9mg/ml.

Pe alte website-uri care vând e-lichid Liqua, puteți întâlni produse care conțin o concentrație mai mică de nicotină de 6mg/ml sau 0mg/ml. Prețurile acestor produse variază de la 12,99 lei până la 18,99 lei.

În concluzie, cel mai ieftin e-lichid Liqua, la cantitatea de 30ml, îl gășiți pe VapeMania. Înainte de a cumpăra un produs Liqua verificați dacă achiziționați un produs original, apoi vă puteți alege cantitatea de nicotină dorită, în funcție de preferințe.

Liqua Original? Asigura-te ca NU esti tras in teapa!
4.36 (87.27%) 33 votes

11 comments for “Liqua Original? Asigura-te ca NU esti tras in teapa!

 1. vlad
  November 25, 2013 at 22:30

  pai te uiti dupa semne…dar cand iti ie de pe net si vezi doar poza cum iti dai seama…. ?si mai sunt si din astia care falsifica de toate, doara stim cu totii cum sunt parfumurile care le vand pe la colturi.

 2. Maria
  November 25, 2013 at 22:54

  Mi-am cumpărat și eu recent liqua de mere verzi. fff bun! se simte diferența dintre el și celelalte

 3. alex
  November 30, 2013 at 01:57

  vlad, mi-am luat si eu de pe vapemania si chiar mi-au venit originale dupa toate semnele…acu mai depinde si de pe ce site-uri iti iei

 4. Nico
  December 19, 2013 at 18:24

  MAria zici tu k sunt bune astea de aizi, park mi-as luat. hai k o sa-mi comand ji eu sa vad dak kiar sunt originale

 5. laura
  December 20, 2013 at 19:13

  ce tareee! chiar azi voiam sa-mi cumpar de la un magazin din cartier, dar mi s-a paut cam dubios pretul. ma bucur ca am asteptat si am citit articolul vostru! o sa-mi fac comanda chiar acum de pe site-ul vostru

 6. Alex G
  February 25, 2014 at 13:21

  multumesc frumos de clarificatii mi-am luat teapa o data cu un magazin care vindea liqua cica.. macar acum stiu dupa ce sa ma uit.

  • admin
   February 25, 2014 at 13:22

   Asa este. Sunt ceva magazine care importa tampenii de lichide copiate doar pentru pretul mai mic de vanzare si pentru a-si trage mai multi clienti. Liqua, de exemplu este comercializat doar de o singura firma, ceea ce nu putem spune si despre Dekang care este copiat de toata piata din China.

   Cu toata placerea!

 7. Papai Marcel
  March 3, 2014 at 20:46

  auzi, eu daca iau Liqua decat de la voi nu trebuie sa-mi fac griji, nu?

 8. Gabriela
  April 4, 2014 at 14:23

  Am luat si eu Liqua de la vapemania si sunt satisfacuta de el, e bun la gust!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *