Nemesis, un Mod Mecanic Impecabil

In ziua de astazi, modurile originale sunt la mare cautare. Nemesis este cel mai cautat mod mecanic de ecig pentru perfomantele pe care le ofera si pentru modul in care a fost construit. Fiindca este cel mai popular mod din lume, este de asemenea si cel mai copiat.

In continuare vom analiza cateva detalii despre original si despre clona, detalii pe care le puteti compara si voi. Merita un Nemesis? Cititi mai departe…

mod mecanic nemesis

mod mecanic nemesis

Modul Nemesis Original

Pretul de vanzare al Nemesis-ului original este undeva la 180$ sau mai mult. Acest mod integral mecanic este construit din otel inoxidabil. Masoare 22mm in diametru si accepta baterii de marilea 18650, 18500, 18490 precum si 18350.

Are un buton ajustabil la capat, din acest buton se face si on-off-ul modului. Pe langa acest buton gasim un idel de reglare a debitului de aer, un pin central de ajustare pentru diferitele marimi de baterie prin care se ajusteaza marimea plusului. De asemenea are contacte suflate cu argint pentru o mai buna conductivitate si o cadere mai mica in sarcica. Poate fi folosit impreuna cu un modul Kick.

La acest pret, veti primi modul Nemesis, doua tuburi de extensie pentru folosirea acestuia cu baterii 18490 si 18650, inel pentru Kick si un saculet din velvet. Se recomanda folosirea acestuia numai cu baterii tip IMR pentru o experienta de vaping de neuitat.

Chiar daca va achizitionati un Nemesis original, se poate sa primiti unul cu mici defecte din fabrica, precum cateva zgarieturi fine pe tuburi, acestea fiind total normale, nu este ceva pentru care sa va ingrijorati. Nemesisul original vine in variante precum ar fi: Polishat, Mix (intre culoarea Otelului si Alamei) precum si Mat.

Butonul care se afla in capatul tubului este foarte usor de folosit iar deasupra acestuia se afla un inel cu care se poate bloca impotriva “focului” accidental. In momentul in care modul este blocat cu ajutorul inelului, acopera in intregime gaurile de aerisire pentru baterie. Butonul Nemesisului are de asemenea si un mic pin prin care se impiedica rotirea acestuia cand se strange capacul pe mod.

Daca bateria este prea scurta pentru a fi folosita cu inelul pentru Kick, in pachet se gaseste si un surub mai lung pentru contactul de plus.

Nemesis Mod (clona)

Pe corpul modului se afla de asemenea si un desen facut cu laserul. Modul are de asemea si un inel de control al debitului de aer din otel inoxidabil (cu mentiunea ca acesta este folositor doar in cazul atomizoarelor care au air-flow prin mufa 510). Puteti sa va achizitionati clona de Nemesis de pe VapeMania.

Nemesis Clona versus Nemesis Original

Ambele versiuni au un logo care arata exact la fel. Din simpla comparatie intre un Nemesis original si un Nemesis clona nu veti observa nici o diferenta. Doar la palpare exista o mica diferenta, si anume la cel original imprimarea laser este facuta mai in adancime.

Alte diferente nu prea am observat intre cele doua modele. Deci, concluzia este simpla. Vreti sa sprijiniti industria, cumparati originalul, vreti sa aveti un mod foarte bun si de calitate la un pret mic, cumparati clona pentru ca oricum nu aveti nimic de pierdut cand vine vorba de un Nemesis.

Nemesis cu Kayfun (video review)


Mai multe despre atomizorul Kayfun, am scris intr-un post anterior.

Nemesis, un Mod Mecanic Impecabil
4.92 (98.33%) 12 votes

1 comment for “Nemesis, un Mod Mecanic Impecabil

  1. andrei d
    June 11, 2014 at 12:02

    este foarte foarte misto nemesis, am unul de un an si-l folosesc in continuare, nu vad absolut nici un motiv sa-l schimb. mecanic, combinat cu kayfun, chiar nu ai nevoie de altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *