Cum sa ma las de Fumat cu Tigara Electronica?

renunta la nicotina

Vaperi Americani

Mulți oameni aleg țigările electronice ca o modalitate de a renunța la țigările clasice cu tutun. Ele sunt o alternativă la țigările tradiționale și mulți oameni sunt împăcați cu ideea de a vapa pentru tot restul vieții lor, atâta timp cât nu există tutun implicat. Dar mulți oameni doresc să scape de dependența de nicotină în totalitate și doresc să fie liberi de toate viciile și dependențele lor. Este un exercițiu de autocontrol foarte mare și, în cele din urmă, se economisesc bani.

Când majoritatea persoanelor pornesc pe drumul vapării pentru a renunța la fumatul de țigări tradiționale, cei mai mulți încep cu e-lichide de putere de aproximativ 18 mg în cazul în care au fumat un pachet pe zi. Aceasta este tăria recomandată. Cei care au fumat 2 pachete pe zi ar trebui să înceapă cu o tărie de aproximativ 24mg/ml. Un pachet la o jumătate de zi echivalează cu 12 mg/ml. Dacă ați fost un fumător foarte casual, ceea ce înseamnă doar câteva țigări pe zi, vă este suficient doar 6 mg/ml. Ideea este de a coborî treptat concentrația nicotinei, astfel încat să scăpați de ea în timp.

Nu vă grăbiți să scăpați de nicotină din prima. Este mai indicat să faceți acest lucru la fiecare două săptămâni. Astfel, dacă începeți de la 18 mg, în câteva săptămâni trebuie să ajungeți până la 12 mg. Apoi, în încă două săptămâni veți coborî la nivelul de 6 mg. După ce ați făcut asta, vă puteți alege pentru prima dată un lichid de concentrație 0 mg. Cu toate acestea, nu recomandăm să încercați să treceți dintr-o dată la 0 mg după după ce ai vapat lichid de concentrație 6 mg timp de două săptămâni. Este foarte greu acest lucru, astfel că ar trebui să vapați în continuare între 6 mg și 0 mg, folosind alternativ fiecare lichid. Faceți acest lucru pentru încă două săptămâni și apoi puteți alege lichid cu putere de 0 mg. În acest moment, consumul de nicotină va fi zero și ar trebui să se resimtă destul de bine!

Un lucru de știut despre lichidul cu 0mg este faptul că sentimentul de vaping. Aceasta este o parte destul de importantă a vapingului pentru mulți oameni, deoarece ajută la imitarea sentimentului de țigări tradiționale. Lichidul cu 0 mg ia ceva de la această experiența și o modalitate de a combate această problemă este de a înlocui aroma aleasă de e-lichid cu o aromă ceva mai puternică. Acest lucru ajută la compensarea sentimentului pierdut.

După ce ați ajuns la concentrația de 0 mg/ml a nicotinei și simtiți că sunteți mulțumit cu aroma și sentimentul de vaping, puteți aplica toate metodele normale de renunțare la fumat. Astfel, o mare parte a fumatului (atât tradițional, cât și electronic) este obiceiul sau rutina de a fuma. Lăsând acea obișnuință la o parte poate fi foarte dificil. Mulți oameni sunt fumători sociali și se bucură de fiecare ocazie de a merge afară pentru a avea un fum cu prietenii. Dar din moment ce v-ați eliberat deja de dependența de nicotina, aceste aspecte nu va vor mai părea atât de serioase. Ar trebui să fie mult mai ușor să renunțati la dependență odată ce v-ați scăpat de necesitatea de a avea nicotină zi de zi.

Un stil de viață sănătos este chiar după colț!

vapori tigara electronica

Mulți oameni au găsit succes în renunțarea la toate formele de fumat prin utilizarea țigărilor electronice prin scăderea treptată a intensității nicotinei. Este într-adevăr mult mai ușor decât încercarea folosirii plasturilor, a gumei sau orice altceva. E-țigările vă dau sentimentul de fumat și obiceiul. Capacitatea de a diminua cantitatea nicotiei este un avantaj imens, pe care e-țigările o au față de țigările tradiționale. Acestea oferă, de asemenea, și alte beneficii cum ar fi economisirea de bani, curățarea plămânilor, scăparea de tusea de fumător, nu vă amenință cu cancer și așa mai departe.

Vă dorim mult noroc în călătoria dumneavoastră pentru a deveni liber de dependența dvs. de nicotină!

Cum sa ma las de Fumat cu Tigara Electronica?
4.57 (91.3%) 23 votes

6 comments for “Cum sa ma las de Fumat cu Tigara Electronica?

 1. alex
  February 25, 2014 at 21:17

  sunt cativa pasi pe care i-as recomanda:
  1. sa ai mereu grija sa ai baterie de rezerva incarcata la tine
  2. sa ai mereu lichid de rezerva la tine
  3. inlocuieste rezistenta / pastila o data la maxim 2 saptamani sau cand simti ca nu mai da
  4 si cel mai important: nu mai pune tigara normala in gura, ca faci cea mai mare prostie

  cam atat, eu nu mai fumez de un an si sunt super fericit ca le-am lasat. si nu, nu-mi pare rau ca trag electronica ca stiu ce bag in mine 🙂

  • admin
   February 27, 2014 at 12:16

   Foarte ok si la obiect recomandarile. In cel mai simplu mod, astia sunt pasii care trebuiesc urmati pentru a scapa definitiv de fumatul tigarilor. Mult succes!

 2. bossulica
  March 10, 2014 at 21:12

  numai abureli…

 3. Julea R.
  April 1, 2014 at 13:19

  raspunsul e simplu. ia-ti un kit starter de pe orice magazin si cateva lichide pentru ca nu o sa nimeresti din prima unul sa-ti placa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *