Un e-Lichid Bun? Vezi Recomandarea Noastra!

Lichidele de țigară electronică

Atunci când vrei să te bucuri de o ţigară electronică, e clar, ai nevoie de un lichid foarte bun! Să recunoaştem, ţigara electronică, însăşi, are meritele ei, dar adevărată aromă vine de la lichidul însuşi.

e-lichid tigara electronica bun

magazin de e-juice

Cel mai bun lichid trebuie să aibă un amestec bun de PG (Propilen Glicol) şi VG (Glicerină Vegetală), e clar. Astfel am ajuns la concluzia că cel mai bun mix între cele două elemente ar trebui să fie 70-80% propilen glicol şi 20-30% glicerină vegetală. Asta permite lichidului să aibă o aromă ușoară de dulce şi în acelaşi timp permite creare unei cantităţi mari de vapori.

Despre VG si PG (și ce sunt ele)

Pentru cei care sunt la început vom explică în următoarele rânduri câteva atribute ale celor două elemente pentru a înţelege de ce un mix este ideal.

Propilen glicolul este un lichid puţin vâscos, opac fără nici un gust la temperatura camerei. Îşi schimbă starea din lichid în gazos atunci când este agitat sau expus la temperaturi mai mari. Astfel cu ajutorul ţigării electronice, propilen glicolul devine transportorul nicotinei în diferite concentraţii după cum puteţi alege şi nu în ultimul rând al aromei dumneavoastră preferată.

Glicerina vegetală este o soluţie puţin mai vâscoasă decât propilen glicolul. Marea diferenţa constă în faptul că această are un gust puţin mai dulceag şi faptul că folosirea ei nu rezultă în efectul gurii uscate producând o cantitate mai mare de vapori.

Ce lichid recomandăm

Majoritatea companiilor care produc e-lichid folosesc ingrediente mai ieftine, pentru maximizarea profiturilor lor. Astfel vă recomandăm să nu alegeţi acele lichide foarte ieftine (vezi Dekang), deoarece pot avea ingrediente de slabă calitate sau ba mai mult, pot fi chiar lichiduri contrafăcute atribuite unor branduri mai mari. Aveți MARE grijă de unde vă procurati e-lichidul, sunt multe magazine românești cu marfă foarte îndoielnică produsă cine-știe-te-miri-unde. 

Iar unul dintre cele mai mari este Hangsen. Şi putem spune că nu doar mari, dar printre companiile care produc cel mai bun lichid, dacă nu chiar ocupantul locului întâi în ceea ce priveşte lichidul din ţigările electronice. De ce?

Au peste 300 de arome, fiecare aromă fiind testată demografic în peste 80 de ţări de către milioane de clienţi, astfel nu va veţi plictisi niciodată de aceeaşi aromă. Cele care nu au primit votul de încredere din partea publicului nu au mai fost produse. Aşa că orice aţi alege veţi ştii că va fi bun. Şi trebuie să îi atribuim Cezarului ce e al Cezarului, dar au cele mai bune arome de tutun punct pentru că folosesc nicotină pură în concentraţie de 98%.

De asemenea puteţi alege fie dintre un mix de PG şi VG ideal sau doar VG, dacă sunteţi cumva alergic sau sensibil la propilen glicol.

Produsul vine în sticluţe patentate de compania însăşi, pe care copiii nu le pot desface. Dacă urmăriţi câteva detalii precum capacul dublu, HS inscripţionat pe capac şi la baza recipientului, veţi ştii sigur că nu este un produs contrafăcut.

Calitatea lichidului este neîndoielnică datorită ingredientelor folosite. Şi dacă va aşteptaţi că preţul să fie unul enorm ei bine, va înşelaţi! Este unul decent. L-am putea categorisi ca fiind moderat. Dar pentru calitatea oferită, merită toţi banii!

Un e-Lichid Bun? Vezi Recomandarea Noastra!
3 (60%) 52 votes

12 comments for “Un e-Lichid Bun? Vezi Recomandarea Noastra!

 1. alin.d.
  November 25, 2013 at 22:17

  trebuie sa recunosc ca eram un pic reticent in a folosi produse chinezesti, dar mi-am schimbat parerea dupa ce am incerat. cel putin asta, cu aroma de pepene pe care il folosesc eu acum e foarte bun

 2. Ana
  November 26, 2013 at 17:51

  Ai dreptate ALin! Aroma de pepne e delicioasa. sincer eu cțnd imi aleg lichidul, ma iau dupa arome. nu cont producatorul. acum stiu la ce sa ma uit

 3. mircea
  November 28, 2013 at 00:02

  sunt si eu nou…cat de mult conteaza tigara insine pentru arome si lichid?

 4. denisa
  November 30, 2013 at 02:06

  si eu sunt fan al pepenelui. vara cand apare imi iau aproape in fiecare zi. tu ce lifchid ai si de unde l-ai luat?

 5. Lucia
  December 19, 2013 at 18:36

  Sotul meu este fumator si m-a corupt si pe mine. Acum fumam numai tigari electronice. Cred ca cadoul perfect pentru craciun o sa fie un set de lichide cu arome, mai ales ca e innebunit dupa cocos.

  • bossulica
   March 10, 2014 at 21:13

   fugi ma d-aci, mai bine te lasi de tot si gata, nu conteaza ce lichid ai

   • Lucia
    March 12, 2014 at 12:57

    Esti un mare dobitoc, baiatule!

   • Cornel M
    March 17, 2014 at 15:42

    Ha-ha, bravo Lucia! Zi-i prostului!

 6. cata
  April 1, 2014 at 13:27

  bazele si aromele de la atmos lab, nota 20!

  • Raluca Marisa
   April 3, 2014 at 23:22

   Bai, da, chair sunt belea toate aromele si bazele produse de Atmos, dupa mai mult de o luna de folosire nu mi-au innegrit rezistenta.

 7. Cornelus
  October 13, 2014 at 02:23

  Sunt foarte bune cele de la Hangsen VG,le folosesc din martie 2014..merg bine dar au si ele efecte adverse,spre ex-daca bag mai mult de 2 ml,atentie! e valabil la mine..sunt oameni care baga 5 ml pe zi si nu au nici pe dracu’! am gura punga..daca trag brusc mult aer in piept-simt un gust ciudat..parca si aerul capata o aroma ciudata..si la un moment dat cand si urina prinde miros de lichid..ei…asta e momentul sa las tigara de o parte..ca nu-i ok..in rest bagati apa in voi la greu..lichidul din tigara electronica impiedica absorbtia de apa si ce lichide mai consumati voi in corp,inclusiv cafeaua,cola,bomboane si ce anume contine aspartam sau propilenglicol,eventual vegetal glicol.Daca puteti eu recomand bazele atmos lab.Si acesta este si mai bun decat toate.incercati si o sa simtiti singuri care este diferenta fata de hangsen sau alte marci.

 8. Cornelus
  October 13, 2014 at 02:29

  Un alt defect al lichidului Hangsen este acela ca dupa o perioada de sa zic o sapt sau doua devine¨tuicuta¨..are exact miros de tescovina…si ii arat trist caci am dat bani pe el…ii arat tomberonul..am patit asta de zeci de ori..mai ales daca combini lichidele in alta sticla si nu il vapezi in maxim o saptamana…deci..atmos lab e cum a zis colegul de mai sus de nota 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *